10 napos fogyókúra

Fogyókúra 10 nap alatt

Szeretném neked elmondani az én diétázásom esetét,kb 2 éve fehérje diétával 10nap alatt sikerült lefogynom 8kg ot a súlyom 65kg-ról 57kg lett nagyon nagyon örültem neki végre elértem az álomsúlyt. Sok dicséretet kaptam jól éreztem magam hála a 10 napos fogyókúrának, de ez nem tartott sokáig 1-2 hónap múlva 10kg jött vissza , vagyis a leadott kilók csak kamatostól!

De az egészségem is bánta a kárát 8.nap már nagyon elsavasodott a szervezetem,fájt a vesém felszaporodtak a szervezetemben a savak meg a sók, piros foltok jelentek meg a hajlatokban könyök.térd .Következő napok lúgosítással teltek nem ajánlom senkinek pedig napi 3l vizet megittam.

Azóta kb hol 1-2 kg fel le megy jelenlegi súlyom 64kg szeretném az álomsúlyt elérni és megtartani 57kg. 35éves 167cm vagyok 64kg. De ezt a 64kg-ot 2hónap alatt sikerült ennyire lefogynom a titkom napi 3x1csésze zöld teát iszom, +2l víz 5Xétkezem este 6 után csak fehérjét eszem odafigyelek, nincs nasi, sok saláta gyümölcs ez úgy néz ki bevált napi 20dkg ként ment le.

Csak a súlyom már nem megy lejjebb megállt ezért szeretném ha segítene az álomsúly még nagyon messze van remélem a tanácsaival sikerülni fog, nagyon várom a segítségét.

Ha bármilyen kérdésed van a fenti cikkel kapcsolatban, írj és mi 24 órán belül válaszolunk!

Kérdés feltevéséhez KLIKK IDE!

Hozzászólások

Hozzászólás

Kérdésem van

Név:

Email:

Üzenet:
Real Time Web Analytics