A leghatékonyabb fogyókúra

Gyors és hatásos fogyókúra

A leghatékonyabb fogyókúra - kép

Szeretném megosztani a tisztelt közönséggel, hogy mennyire szeszélyesek, de egyben hatásosak is a mai fogyókúrák, amiket próbáltam életemben.

Nem túl sokat próbáltam, de azt kitartóan és hasztalanul :)

Valójában soha nem kellett fogyókúráznom, mert nem volt gondom az alkatommal. Amikor viszont már volt, szerettem volna egy hatásos fogyókúrát. Fiatal koromban 62 kg voltam stabilan, néha pár kiló fel-felcsúszott, de maximum 65-ig ment a mérleg és nem volt különösebben nehéz visszatérnem a versenysúlyomhoz. Persze lelki trauma, szerelmi bánat miatt voltam 59-60kg is, de az már nagyon kóros volt. Nem vagyok magas, 164 cm, de már nem néztem ki sehogy sem.

Aztán jöttek a gyerekek... Az elsőnél még semmi gond nem volt. Szülés után gond nélkül 65 kg-ra visszaálltam. Atkins diétával, azaz semmi szénhidrát bevitellel ez jól tartható is volt.

Jött a második és harmadik gyermekem és utánuk már semmilyen "csoda" diéta nem használt. Próbáltam a kéthetes diétát, amit állítólag egy dietetikus állított össze, de 2 hét alatt 0,5 kg-tól sikerült megszabadulnom az akkor már 84 kg-ból. Ezt folytattam tovább még 2*2 hétig, de a mérleg nem moccant tovább, csak egyre kedvetlenebb lettem. A leghatékonyabb fogyókúra az atkins diéta volt, ami már egyszer bevált, de most már nem bírom szénhidrát nélkül, mert elájulok. Aztán jött, hogy megromlott az egészségügyi állapotom és m?tétre megyek. Innentől kezdve drasztikusan megváltoztattam az életem és jött a saját módszer, ami az ösztönösségen alapul:

- semmi hús
- semmi fehér liszt
- semmi cukor

- semmi állati eredetű tejtermék (tejallergia miatt)

Így másfél hónap alatt 5 kg-tól szabadultam meg.

Mellette elkezdtem futni, tornászni, de nem megerőltetően csak, amíg jól esett. Aztán összesen 2 hétig mozogtam, de utána nem, mert ... jöttek a kifogások :) A hatás el is maradt a fogyókúráknál. Végül is most 4 hét telt el és 73 kg vagyok. Ez az eddigiekhez képest jó.

Szeretnék még fogyni, de már nem megy :) Sajnos én a végére értem. Egészségügyi okokból már nem nagyon megy és most más módszert. Talán ez az alvós módszer hozzásegít a végső cél eléréséhez. Főleg, hogy az elkövetkező időben csak aludni fogok (kórházban) :)

Szeretnék végre egy igazán hatásos fogyókúrát!

Ha valaki végig bírja csinálni a sok-sok nélkülözést, akkor egy kis b?nözés is belefér néha-néha és nem csúszik vissza jo-jo effektusosan a leadott kiló :)

Ha bármilyen kérdésed van a fenti cikkel kapcsolatban, írj és mi 24 órán belül válaszolunk!

Kérdés feltevéséhez KLIKK IDE!

Hozzászólások

borsosné simon erzsébet 2011.08.12. 90 ven kiló vagyok.sajnos vérnyomásom magas.gyogyszert szedek rá.nagyon szeretnék lefogyni de nem megy.pedig muszály lenne.milyen hatásos módszer van?tornázni nem tudok sajnos mert izületi problémáim is vannak.segitséget szeretnék.
Válaszolok

Kérdésem van

Név:

Email:

Üzenet:
Real Time Web Analytics